Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová Balaton)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 759 kJ /
1 377 kcal
Bílkoviny217,81 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,81 g
Tuky34,14 g
– nasycené8,08 g
– nenasycené17,66 g
–– mononenasycené14,33 g
–– polynenasycené3,33 g
––– omega 30,10 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 554 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy44,10 g
– cukry35,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové kýty Vepřová kýta 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
pravá maďarská mletá paprika Paprika červená sušená
3 3 x pravá maďarská syrová paprika Paprika červená čerstvá 450 g
1 balení 1 balení pravé maďarské slaniny Bacony Špek
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
těstoviny Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.