Nutriční hodnoty (Vepřová Balaton)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 759 kJ / 1 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,81 g |
Tuky | 34,14 g |
– nasycené | 8,08 g |
– nenasycené | 17,66 g |
–– mononenasycené | 14,33 g |
–– polynenasycené | 3,33 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 554 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 44,10 g |
– cukry | 35,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
pravá maďarská mletá paprika | Paprika červená sušená | |
3 3 x pravá maďarská syrová paprika | Paprika červená čerstvá | 450 g |
1 balení 1 balení pravé maďarské slaniny Bacony | Špek | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
těstoviny | Těstoviny pšeničné |