Nutriční hodnoty (Vepřová Balaton)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 759 kJ / 1 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,81 g |
| Tuky | 34,14 g |
| – nasycené | 8,08 g |
| – nenasycené | 17,66 g |
| –– mononenasycené | 14,33 g |
| –– polynenasycené | 3,33 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 554 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 44,10 g |
| – cukry | 35,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| pravá maďarská mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 3 3 x pravá maďarská syrová paprika | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 1 balení 1 balení pravé maďarské slaniny Bacony | Špek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| těstoviny | Těstoviny pšeničné |