Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s žampiony, paprikou a bílým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 036 kJ / 1 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,65 g |
Tuky | 116,64 g |
– nasycené | 47,79 g |
– nenasycené | 66,38 g |
–– mononenasycené | 57,18 g |
–– polynenasycené | 9,20 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 18,84 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 56,46 g |
– cukry | 29,27 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřová panenka | Vepřová panenka | |
3 3 menší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
10 10 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice (nebo jiné) | Hořčice dijonská | 15 g |
200 ml 200 ml vody (nebo vývaru) | Voda | 200 ml |
150 ml 150 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá |