Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina zapečená s párkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 853 kJ /
1 638 kcal
Bílkoviny68,20 g
– z toho živočišné bílkoviny44,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,40 g
Tuky65,93 g
– nasycené39,15 g
– nenasycené26,75 g
–– mononenasycené10,35 g
–– polynenasycené16,40 g
––– omega 30,08 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 2,72 g
Sůl6,40 g
Sacharidy177,20 g
– cukry38,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g brambor Brambor zimní 750 g
300 g 300 g ačokči (paprikové okurky) Ačokča čerstvá 300 g
4 4 párky Párek vepřový 320 g
500 g 500 g rajčat Rajče červené čerstvé 500 g
sůl Sůl mořská
zeleninový vývar Vývar zeleninový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.