Nutriční hodnoty (Zelenina zapečená s párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 853 kJ / 1 638 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,40 g |
Tuky | 65,93 g |
– nasycené | 39,15 g |
– nenasycené | 26,75 g |
–– mononenasycené | 10,35 g |
–– polynenasycené | 16,40 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 2,72 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 177,20 g |
– cukry | 38,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
300 g 300 g ačokči (paprikové okurky) | Ačokča čerstvá | 300 g |
4 4 párky | Párek vepřový | 320 g |
500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový |