Nutriční hodnoty (Zelenina zapečená s párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 853 kJ / 1 638 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,40 g |
| Tuky | 65,93 g |
| – nasycené | 39,15 g |
| – nenasycené | 26,75 g |
| –– mononenasycené | 10,35 g |
| –– polynenasycené | 16,40 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 2,72 g |
| Sůl | 6,40 g |
| Sacharidy | 177,20 g |
| – cukry | 38,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 300 g 300 g ačokči (paprikové okurky) | Ačokča čerstvá | 300 g |
| 4 4 párky | Párek vepřový | 320 g |
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový |