Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobré řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 821 kJ /
5 455 kcal
Bílkoviny86,90 g
– z toho živočišné bílkoviny27,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,00 g
Tuky158,77 g
– nasycené21,24 g
– nenasycené126,11 g
–– mononenasycené89,09 g
–– polynenasycené37,02 g
––– omega 310,34 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 537 mg
Sodík 458 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy896,12 g
– cukry514,12 g
––– laktóza15,19 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice Cukr bílý 187.5 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek teplého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
300 g 300 g cukru moučka Cukr bílý 300 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.