Nutriční hodnoty (Čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 349 kJ / 3 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,00 g |
Tuky | 13,40 g |
– nasycené | 3,30 g |
– nenasycené | 7,80 g |
–– mononenasycené | 2,70 g |
–– polynenasycené | 5,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 159,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 632,00 g |
– cukry | 527,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 2000 g |
1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg okurek | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg zelených rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1 1 nakladač Deko (nebo Zelko) | Sůl mořská | |
600 ml 600 ml octa | Ocet lihový | 600 ml |
300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |