Nutriční hodnoty (Čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 349 kJ / 3 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 76,00 g |
| Tuky | 13,40 g |
| – nasycené | 3,30 g |
| – nenasycené | 7,80 g |
| –– mononenasycené | 2,70 g |
| –– polynenasycené | 5,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 159,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 632 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 632,00 g |
| – cukry | 527,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 2000 g |
| 1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg okurek | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg zelených rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 1 nakladač Deko (nebo Zelko) | Sůl mořská | |
| 600 ml 600 ml octa | Ocet lihový | 600 ml |
| 300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |