Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čalamáda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 349 kJ /
3 191 kcal
Bílkoviny76,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,00 g
Tuky13,40 g
– nasycené3,30 g
– nenasycené7,80 g
–– mononenasycené2,70 g
–– polynenasycené5,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina159,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 632 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy632,00 g
– cukry527,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg zelí Zelí bílé čerstvé 2000 g
1 kg 1 kg čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg okurek Okurka salátová čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg zelených rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 1 nakladač Deko (nebo Zelko) Sůl mořská
600 ml 600 ml octa Ocet lihový 600 ml
300 g 300 g cukru Cukr bílý 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.