Nutriční hodnoty (Kuře s dvojím vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 016 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 13,20 g |
– nasycené | 6,70 g |
– nenasycené | 5,65 g |
–– mononenasycené | 4,50 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 301 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 10,03 g |
– cukry | 5,83 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích řízků ( měla jsem stehenní ) | Kuře prso | 500 g |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
hrozny (bílého vína bez pecek) | Hroznové víno čerstvé | |
1 lžička 1 lžička cukru ( nemusí být ) | Cukr bílý | 5 g |
menší hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
olivový olej | Olej olivový | |
drůbeží bujón | Bujón kuřecí BIO | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |