Nutriční hodnoty (Kuře s dvojím vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 016 kJ / 721 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 13,20 g |
| – nasycené | 6,70 g |
| – nenasycené | 5,65 g |
| –– mononenasycené | 4,50 g |
| –– polynenasycené | 1,15 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 301 mg |
| Sodík | 280 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 10,03 g |
| – cukry | 5,83 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích řízků ( měla jsem stehenní ) | Kuře prso | 500 g |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| hrozny (bílého vína bez pecek) | Hroznové víno čerstvé | |
| 1 lžička 1 lžička cukru ( nemusí být ) | Cukr bílý | 5 g |
| menší hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| drůbeží bujón | Bujón kuřecí BIO | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |