Nutriční hodnoty (Griotka z černé jeřabiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 376 kJ / 3 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 25,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 15,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 162,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 262,50 g |
– cukry | 137,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg bobulí černé jeřabiny | Jeřabiny čerstvé | 2500 g |
1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
3 kolečka 3 kolečka citrónu | Citrón čerstvý | |
3 ks 3 ks hřebíčku | Hřebíček | |
5 cm 5 cm celé skořice | Skořice ceylonská | |
1 ks 1 ks badyánu | Badyán | |
0,5 l 0,5 l rumu | Rum | 500 ml |
0,25 l 0,25 l vodky | Vodka | 250 ml |