Nutriční hodnoty (Griotka z černé jeřabiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 376 kJ / 3 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
| Tuky | 25,00 g |
| – nasycené | 10,00 g |
| – nenasycené | 15,00 g |
| –– mononenasycené | 10,00 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 162,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 262,50 g |
| – cukry | 137,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg bobulí černé jeřabiny | Jeřabiny čerstvé | 2500 g |
| 1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
| 3 kolečka 3 kolečka citrónu | Citrón čerstvý | |
| 3 ks 3 ks hřebíčku | Hřebíček | |
| 5 cm 5 cm celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 ks 1 ks badyánu | Badyán | |
| 0,5 l 0,5 l rumu | Rum | 500 ml |
| 0,25 l 0,25 l vodky | Vodka | 250 ml |