Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Griotka z černé jeřabiny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 376 kJ /
3 675 kcal
Bílkoviny37,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,50 g
Tuky25,00 g
– nasycené10,00 g
– nenasycené15,00 g
–– mononenasycené10,00 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina162,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy262,50 g
– cukry137,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg bobulí černé jeřabiny Jeřabiny čerstvé 2500 g
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
3 kolečka 3 kolečka citrónu Citrón čerstvý
3 ks 3 ks hřebíčku Hřebíček
5 cm 5 cm celé skořice Skořice ceylonská
1 ks 1 ks badyánu Badyán
0,5 l 0,5 l rumu Rum 500 ml
0,25 l 0,25 l vodky Vodka 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.