Nutriční hodnoty (Lašské žebírko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 067 kJ / 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 69,67 g |
| – nasycené | 38,31 g |
| – nenasycené | 29,31 g |
| –– mononenasycené | 25,53 g |
| –– polynenasycené | 3,78 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 125 mg |
| Sodík | 906 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 15,85 g |
| – cukry | 13,70 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vepřových kotlet | Vepřová kotleta s kostí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tuk | Margarín | |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| polévková lžíce lžíce protlaku | Protlak rajčatový | |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sterilovaný kopr | Kopr nať sterilovaná | |
| vývar na podlití (pokud použijeme pol. kostku, dáváme až před dohotovením) | Vývar hovězí |