Nutriční hodnoty (Kvasnicová s krupkami s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 2 218 kJ / 530 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,50 g |
Tuky | 10,56 g |
– nasycené | 2,91 g |
– nenasycené | 5,38 g |
–– mononenasycené | 3,48 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 62,95 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
15 dkg 15 dkg kvasnic | Droždí pekařské lisované | 150 g |
5-10 dkg 5-10 dkg krupek (lámanka) | Kroupy ječné | 75 g |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
cibule | Cibule čerstvá | |
kmín | Kmín | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
Masox | Bujón hovězí |