Nutriční hodnoty (Riz-otto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 666 kJ / 4 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 228,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 157,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,98 g |
| Tuky | 31,17 g |
| – nasycené | 8,83 g |
| – nenasycené | 14,21 g |
| –– mononenasycené | 11,23 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 23,20 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 456 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 806,30 g |
| – cukry | 44,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rýže | Rýže bílá | 1000 g |
| 3/4 kg 3/4 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 sáček 1 sáček mražené zeleniny - kukuřice, hrášek, mrkev | Mrkev mražená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |