Nutriční hodnoty (Brambory s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 498 kJ / 2 031 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 91,51 g |
| – nasycené | 47,63 g |
| – nenasycené | 33,49 g |
| –– mononenasycené | 27,93 g |
| –– polynenasycené | 5,55 g |
| ––– omega 3 | 1,46 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 923 mg |
| Sodík | 2,70 g |
| Sůl | 6,76 g |
| Sacharidy | 182,97 g |
| – cukry | 28,87 g |
| ––– laktóza | 18,87 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
| kousek kousek másla - cca 3 PL | Máslo kravské | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská |