Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 006 kJ /
1 913 kcal
Bílkoviny13,78 g
– z toho živočišné bílkoviny12,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky199,67 g
– nasycené103,06 g
– nenasycené93,40 g
–– mononenasycené80,43 g
–– polynenasycené12,97 g
––– omega 30,51 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 246 mg
Sodík 3,28 g
Sůl8,20 g
Sacharidy14,40 g
– cukry12,10 g
––– laktóza7,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velký květák Květák čerstvý
200 g 200 g anglické slaniny vcelku Anglická slanina 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 tavené sýry typu Smetanito (po 50 g) Sýr tavený
máslo Máslo kravské
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá
muškátový oříšek Muškátový oříšek
podravka nebo vegeta Kořenící směs sypká
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.