Nutriční hodnoty (Feferonová pasta - pálihub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 280 kJ / 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,52 g |
| Tuky | 2,13 g |
| – nasycené | 0,32 g |
| – nenasycené | 1,02 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,48 g |
| Sůl | 16,17 g |
| Sacharidy | 169,87 g |
| – cukry | 82,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g feferonek | Chilli paprička čerstvá | 400 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 350 ml 350 ml kečupu | Kečup sladký | 350 ml |