Nutriční hodnoty (Rančerské kuře 1.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 427 kJ / 2 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 106,40 g |
| Tuky | 56,56 g |
| – nasycené | 5,28 g |
| – nenasycené | 48,46 g |
| –– mononenasycené | 32,78 g |
| –– polynenasycené | 15,68 g |
| ––– omega 3 | 4,10 g |
| Vláknina | 108,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 96 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 282,00 g |
| – cukry | 72,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
| 400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 400 g 400 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 400 g |
| 1 1 feferonka (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| 400 g 400 g sterilovaných scezených fazolí | Fazole bílé | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| oregano | Oregano sušené |