Nutriční hodnoty (Dietní cuketka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 166 kJ / 518 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 4,05 g |
| – nasycené | 1,24 g |
| – nenasycené | 2,22 g |
| –– mononenasycené | 1,37 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 213 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 30,30 g |
| – cukry | 7,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší cuketa nebo střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 veliký stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce slunečnicového oleje nebo olivového oleje | Olej slunečnicový | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| loupaná rajčata v plechovce plechovce i s nálevem | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 1/4 1/4 menší hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| sterilované žampiony (malá konzerva) nebo hlíva nebo čerstvé houby | Žampion zavařený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| Podravka | Kořenící směs sypká | |
| chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření Italské bylinky | Provensálské koření | |
| sušená Bazalka | Bazalka sušená |