Nutriční hodnoty (Řecké patates)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 828 kJ / 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,95 g |
| Tuky | 2,43 g |
| – nasycené | 1,08 g |
| – nenasycené | 1,05 g |
| –– mononenasycené | 0,46 g |
| –– polynenasycené | 0,59 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 12,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,09 g |
| – cukry | 8,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| brambory (podle strávníků) | Brambor zimní | |
| 1/2 1/2 citronu (šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 hrst 1 hrst pažitky | Pažitka čerstvá |