Nutriční hodnoty (Hovězí na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 7 376 kJ / 1 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 320,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 319,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
| Tuky | 33,17 g |
| – nasycené | 14,31 g |
| – nenasycené | 15,36 g |
| –– mononenasycené | 13,98 g |
| –– polynenasycené | 1,38 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 705 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 20,80 g |
| – cukry | 14,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg hovězí plece | Hovězí plec | 1500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| uzená slanina | Špek | |
| vývar (nebo hovězí bujón) | Vývar masový | |
| 150 ml 150 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| jalovčinky | Jalovec čerstvý |