Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarské zelí v římském hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 826 kJ /
4 739 kcal
Bílkoviny353,96 g
– z toho živočišné bílkoviny310,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,48 g
Tuky259,18 g
– nasycené113,89 g
– nenasycené127,46 g
–– mononenasycené101,34 g
–– polynenasycené26,12 g
––– omega 30,52 g
Vláknina59,05 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 26,59 g
Sůl65,06 g
Sacharidy219,20 g
– cukry90,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 2000 g
800 g 800 g mletého masa mix Vepřová plec 800 g
150 g 150 g rýže Rýže bílá 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
zelné listy Zelí bílé čerstvé
sůl Sůl mořská
pepř (příp. podle chuti i jiné koření) Pepř černý
1 1 cibule pokrájená na drobno Cibule čerstvá 70 g
trochu trochu česneku Česnek čerstvý
400 g 400 g uzeného masa (krkovička apod.) Vepřová plec uzená 400 g
400 g 400 g (pikantní) uzené klobásy Klobása 400 g
víno na zalití Víno bílé suché
200 g 200 g uzené slaniny Špek 200 g
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.