Nutriční hodnoty (Maďarské zelí v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 826 kJ / 4 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 353,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 310,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,48 g |
Tuky | 259,18 g |
– nasycené | 113,89 g |
– nenasycené | 127,46 g |
–– mononenasycené | 101,34 g |
–– polynenasycené | 26,12 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 59,05 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 26,59 g |
Sůl | 65,06 g |
Sacharidy | 219,20 g |
– cukry | 90,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 2000 g |
800 g 800 g mletého masa mix | Vepřová plec | 800 g |
150 g 150 g rýže | Rýže bílá | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
zelné listy | Zelí bílé čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř (příp. podle chuti i jiné koření) | Pepř černý | |
1 1 cibule pokrájená na drobno | Cibule čerstvá | 70 g |
trochu trochu česneku | Česnek čerstvý | |
400 g 400 g uzeného masa (krkovička apod.) | Vepřová plec uzená | 400 g |
400 g 400 g (pikantní) uzené klobásy | Klobása | 400 g |
víno na zalití | Víno bílé suché | |
200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |