Nutriční hodnoty (Opékaný fenykl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 394 kJ / 94 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 10,45 g |
| – nasycené | 1,43 g |
| – nenasycené | 9,02 g |
| –– mononenasycené | 7,81 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,02 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kus 1 kus fenyklu (nakrájený na 1 cm plátky) | Fenykl hlíza | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská |