Nutriční hodnoty (Třídruhový špíz se šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,45 g |
Tuky | 12,94 g |
– nasycené | 3,82 g |
– nenasycené | 5,79 g |
–– mononenasycené | 4,12 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 29,70 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plát 1 plát krkovičky (jako řízek) | Vepřová krkovice | |
250 g 250 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 250 g |
uzené maso (krájené nebo z kusu masa) | Vepřová plec uzená | |
2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
pór | Pórek čerstvý | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce gyros | Provensálské koření | |
špetka špetka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |