

Guláš v alobalu
Suroviny
- 500 g vepřového plecka
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 lžíce mleté sladké papriky
- majoránka
- sůl
- pepř
- kmín
- olej
- alobal
Postup přípravy receptu
Maso nakrájíme na 2cm kostky, cibuli na půlkolečka, česnek rozmáčneme.
Dáme do mísy, přidáme 1 lžíci papriky, 4 lžíce oleje, pepř, sůl, majoránku a kmín.
Vše promícháme a necháme minimálně 1 hodinu odležet, čím dýl, tím líp.
Poté uděláme z dvojitého alobalu čtverce, do kterých dáme směs a pořádně zabalíme, aby nic neuteklo.
Pečeme 45 minut až 1 hod při 180°C bez otvírání.
Poznámka od kuchařky
Nejlíp chutná s chlebem, ale dobré jsou i hranolky
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Guláš v alobalu
-
"Guláš" se mi povedl
Masíčko bylo krásně měkké, určitě nedělám naposledy
Je to taková rychlovka, která se vždycky hodí
posílám bod
-
Právě peču
-
-
Určitě vyzkouším.
-
Mimosa mas pravdu,taky si to myslim,ale jak je to napsane tak to je.Sosiku bude vic kdyz das trochu voc oleje a muzes mozna jeste zkusit trosku vody.Ja nesika to dnes i dlouho pekla tak to bylo skoro suche
.Ale jinak je to dobre masicko a mekke
-
No vypadá to zajímavě,do guláše jako takového to má daleko,protože tam není žádný sosík,ale masíko bude mít určitě výbornou chuť,v každým případě vyzkouším
-
taky zkusím..
-
To vyskouším :D