Nutriční hodnoty (Ravioli v bazalkovém krému se sušenými rajčaty, lusky a kukuřičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 844 kJ / 2 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,62 g |
| Tuky | 119,52 g |
| – nasycené | 59,91 g |
| – nenasycené | 54,60 g |
| –– mononenasycené | 44,35 g |
| –– polynenasycené | 10,25 g |
| ––– omega 3 | 0,99 g |
| Vláknina | 27,31 g |
| Cholesterol | 276 mg |
| Sodík | 317 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 210,48 g |
| – cukry | 59,46 g |
| ––– laktóza | 6,91 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g ravioly (náplň podle individuální chuti) | ||
| 200 g 200 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 100 g 100 g sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 100 g |
| 200 g 200 g malých kukuřiček | Kukuřice mladá | 200 g |
| 200-250 ml 200-250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 225 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce najemno nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 37.5 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hrst hrst hrubě strouhaného parmazánu | Parmezán |