Nutriční hodnoty (Pečené vepřové ramínko na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 8 058 kJ / 1 926 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 312,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 298,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 64,00 g |
| – nasycené | 16,35 g |
| – nenasycené | 31,60 g |
| –– mononenasycené | 27,45 g |
| –– polynenasycené | 4,15 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 975 mg |
| Sodík | 790 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg vepřového ramínka (plecko)s kostí | Vepřová plec | 1500 g |
| 50 dkg 50 dkg žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
| 2 2 cibule šalotky | Šalotka čerstvá | |
| koření na vepřové maso | Kmín mletý | |
| červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |