Nutriční hodnoty (TRIO-buřt-brambor guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 979 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,42 g |
Tuky | 1,13 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,67 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,37 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 14,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,55 g |
– cukry | 16,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 různé druhy klobás (čabajská, vysočina, valašská) | Klobása | |
1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžičky 3 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
2 2 brambory (větší) | Brambor zimní | 100 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená |