Nutriční hodnoty (TRIO-buřt-brambor guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 979 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,42 g |
| Tuky | 1,13 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,67 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,37 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 14,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 44,55 g |
| – cukry | 16,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 různé druhy klobás (čabajská, vysočina, valašská) | Klobása | |
| 1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžičky 3 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
| 2 2 brambory (větší) | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| majoránka | Majoránka sušená |