Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bohdalovský závitek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie700 kJ /
167 kcal
Bílkoviny7,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,83 g
Tuky1,03 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,57 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,46 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy25,30 g
– cukry22,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
plátky plátky hovězího masa (počet dle strávníků) Hovězí kýta
hořčice (na potření) Hořčice plnotučná
asi 400 g 400 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 400 g
syrový brambor Brambor zimní
kyselé okurky (na každý plátek plátek půlka) Okurka polní zavařená
slanina (na každý plátek plátek špalíček) Špek
pikantní klobása (na každý plátek plátek tenší špalíček) Klobása
proužky červené kapie (na každý plátek plátek jeden proužek) Paprika červená čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
asi 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.