Nutriční hodnoty (Bohdalovský závitek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 700 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 1,03 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,57 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 25,30 g |
– cukry | 22,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
plátky plátky hovězího masa (počet dle strávníků) | Hovězí kýta | |
hořčice (na potření) | Hořčice plnotučná | |
asi 400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
syrový brambor | Brambor zimní | |
kyselé okurky (na každý plátek plátek půlka) | Okurka polní zavařená | |
slanina (na každý plátek plátek špalíček) | Špek | |
pikantní klobása (na každý plátek plátek tenší špalíček) | Klobása | |
proužky červené kapie (na každý plátek plátek jeden proužek) | Paprika červená čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
asi 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý |