Nutriční hodnoty (Bohdalovský závitek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 700 kJ / 167 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,83 g |
| Tuky | 1,03 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 25,30 g |
| – cukry | 22,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| plátky plátky hovězího masa (počet dle strávníků) | Hovězí kýta | |
| hořčice (na potření) | Hořčice plnotučná | |
| asi 400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| syrový brambor | Brambor zimní | |
| kyselé okurky (na každý plátek plátek půlka) | Okurka polní zavařená | |
| slanina (na každý plátek plátek špalíček) | Špek | |
| pikantní klobása (na každý plátek plátek tenší špalíček) | Klobása | |
| proužky červené kapie (na každý plátek plátek jeden proužek) | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| asi 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý |