Nutriční hodnoty (Závin s pivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 584 kJ / 2 052 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,25 g |
| Tuky | 22,65 g |
| – nasycené | 5,22 g |
| – nenasycené | 11,98 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 6,38 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 375,69 g |
| – cukry | 35,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 1 tuk Omega | Margarín | |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 250 ml 250 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| piškoty | Piškoty | |
| 8 8 jablek (nebo hrušek) | Jablko čerstvé | 1200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| rozinky | Rozinky | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| máslo (na potření) | Máslo kravské |