Nutriční hodnoty (Kuře na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 955 kJ / 2 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 193,90 g |
– nasycené | 111,75 g |
– nenasycené | 78,25 g |
–– mononenasycené | 69,50 g |
–– polynenasycené | 8,75 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 75,20 g |
– cukry | 14,30 g |
––– laktóza | 10,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
1 sáček 1 sáček mražené zeleniny do polévky | Mrkev mražená | |
8 8 středně velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
10 dkg 10 dkg másla | Máslo kravské | 100 g |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1/4 l 1/4 l smetany (může být i kyselá, podle chuti) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
koření na kuře | Grilovací koření |