Nutriční hodnoty (Kuře na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 955 kJ / 2 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 193,90 g |
| – nasycené | 111,75 g |
| – nenasycené | 78,25 g |
| –– mononenasycené | 69,50 g |
| –– polynenasycené | 8,75 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 415 mg |
| Sodík | 1,73 g |
| Sůl | 4,25 g |
| Sacharidy | 75,20 g |
| – cukry | 14,30 g |
| ––– laktóza | 10,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 1 sáček 1 sáček mražené zeleniny do polévky | Mrkev mražená | |
| 8 8 středně velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 10 dkg 10 dkg másla | Máslo kravské | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1/4 l 1/4 l smetany (může být i kyselá, podle chuti) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na kuře | Grilovací koření |