Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brněnský řízek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 563 kJ /
374 kcal
Bílkoviny40,06 g
– z toho živočišné bílkoviny37,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,70 g
Tuky19,32 g
– nasycené5,01 g
– nenasycené9,76 g
–– mononenasycené7,07 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 30,06 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 591 mg
Sodík 1,46 g
Sůl3,42 g
Sacharidy8,20 g
– cukry2,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky vepřového masa (kýta, krkovice nebo pečeně) Vepřová kýta
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 50 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vejce na trojobal Vejce slepičí
tuk na smažení Olej řepkový
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.