Nutriční hodnoty (Brněnský řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 563 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 19,32 g |
– nasycené | 5,01 g |
– nenasycené | 9,76 g |
–– mononenasycené | 7,07 g |
–– polynenasycené | 2,69 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 8,20 g |
– cukry | 2,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky vepřového masa (kýta, krkovice nebo pečeně) | Vepřová kýta | |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 50 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce na trojobal | Vejce slepičí | |
tuk na smažení | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |