Nutriční hodnoty (Brněnský řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 563 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 19,32 g |
| – nasycené | 5,01 g |
| – nenasycené | 9,76 g |
| –– mononenasycené | 7,07 g |
| –– polynenasycené | 2,69 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 591 mg |
| Sodík | 1,46 g |
| Sůl | 3,42 g |
| Sacharidy | 8,20 g |
| – cukry | 2,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřového masa (kýta, krkovice nebo pečeně) | Vepřová kýta | |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 50 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vejce na trojobal | Vejce slepičí | |
| tuk na smažení | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |