Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná omáčka k ořechové rybě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 998 kJ /
1 434 kcal
Bílkoviny29,83 g
– z toho živočišné bílkoviny25,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,70 g
Tuky106,68 g
– nasycené59,51 g
– nenasycené39,11 g
–– mononenasycené32,52 g
–– polynenasycené6,59 g
––– omega 30,82 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 900 mg
Sodík 315 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy80,42 g
– cukry61,07 g
––– laktóza4,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velká jablka Jablko čerstvé 600 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
2 PL 2 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
skořice Skořice ceylonská
2-3 2-3 hřebíčky Hřebíček
cca 150 ml 150 ml šlehačky Šlehačka 35% 150 ml
800 800 g filety z Pangasia Pangas filet
mouka Mouka pšeničná hladká
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
strouhanka (50% nahradíme mletými ořechy) Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.