Nutriční hodnoty (Jablečná omáčka k ořechové rybě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 998 kJ / 1 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 106,68 g |
– nasycené | 59,51 g |
– nenasycené | 39,11 g |
–– mononenasycené | 32,52 g |
–– polynenasycené | 6,59 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 900 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 80,42 g |
– cukry | 61,07 g |
––– laktóza | 4,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
skořice | Skořice ceylonská | |
2-3 2-3 hřebíčky | Hřebíček | |
cca 150 ml 150 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 150 ml |
800 800 g filety z Pangasia | Pangas filet | |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
strouhanka (50% nahradíme mletými ořechy) | Strouhanka pšeničná |