Nutriční hodnoty (Jablečná omáčka k ořechové rybě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 998 kJ / 1 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
| Tuky | 106,68 g |
| – nasycené | 59,51 g |
| – nenasycené | 39,11 g |
| –– mononenasycené | 32,52 g |
| –– polynenasycené | 6,59 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 900 mg |
| Sodík | 315 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 80,42 g |
| – cukry | 61,07 g |
| ––– laktóza | 4,07 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 2-3 2-3 hřebíčky | Hřebíček | |
| cca 150 ml 150 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 150 ml |
| 800 800 g filety z Pangasia | Pangas filet | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| strouhanka (50% nahradíme mletými ořechy) | Strouhanka pšeničná |