Nutriční hodnoty (Zajíc "na černo")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 727 kJ / 1 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 128,23 g |
– nasycené | 75,97 g |
– nenasycené | 50,63 g |
–– mononenasycené | 44,40 g |
–– polynenasycené | 6,23 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 290 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 43,42 g |
– cukry | 26,00 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 zaječí maso (předek) | Zajíc stehno | |
5 dkg 5 dkg slaniny | Špek | 50 g |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 zrnek 5 zrnek pepře | Pepř černý | |
3 zrnka 3 zrnka nového koření | Nové koření | |
3 zrnka 3 zrnka jalovce | Jalovec sušený | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 1 proužek citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
1/2 l 1/2 l vývaru (z hovězího bujonu) | Vývar hovězí | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
4 kostky 4 kostky cukru na upražení | Cukr bílý | 20 g |