Nutriční hodnoty (Krůtí maso v zeleninové omáčce s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 181 kJ / 282 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,86 g |
| Tuky | 2,18 g |
| – nasycené | 0,59 g |
| – nenasycené | 1,31 g |
| –– mononenasycené | 0,32 g |
| –– polynenasycené | 0,98 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 22,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 40,96 g |
| – cukry | 13,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| krůtí stehna (já dělala z vykostěného stehna) | Krůta stehno s kůží | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/3 1/3 brokolice | Brokolice čerstvá | 166.6666716337204 g |
| 1/3 1/3 celeru | Celer bulva čerstvá | 180.00000536441803 g |
| smetana (30%) | Smetana kravská sladká 12% | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| olej | Olej řepkový | |
| bujón nebo vývar | Bujón hovězí | |
| sůl | Sůl mořská |