Nutriční hodnoty (Zahradnický toast)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 252,40 g |
– nasycené | 123,36 g |
– nenasycené | 126,04 g |
–– mononenasycené | 108,00 g |
–– polynenasycené | 18,04 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 4,82 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 0,5 kg Mleté maso (podle počtu strávníků,my jsme 3 a bohatě stačí půl kila,) | Vepřový ořez | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
cibule | Cibule čerstvá | |
vejce | Vejce slepičí | |
hladká mouka (Prostě připravíme mleté jako na karbanátky) | Mouka pšeničná hladká | |
200 g 200 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
asi 300 g 300 g slaniny | Špek | 300 g |
veka | Veka |