Bůček s tarhoňou

tejaja Kuchařka: tejaja

Vepřové maso 4 názory

Suroviny

500 g vepřového bůčku
1 rajčatový protlak
olej
sůl
mletá červená paprika
majoránka
1 lžíce hladké mouky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mäso nakrájame na plátky.

  2. Na rozohriatom oleji ho prudko opražíme z oboch strán. Osolíme.

  3. Paradajkový pretlak si zmiešame s vlažnou vodou a vylejeme na mäso. Prilejeme vodu, aby bolo mäso úplne zaliate. Podusíme domäkka, pridáme majorán a červenú papriku. Podusíme ešte 5 minút a omáčku zahustíme múkou rozmiešanou vo vode.
    Podávame s tarhoňou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 27 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bůček s tarhoňou

Tématické fráze: ťarhoňa vývar s tarhoňou recepty s tarhoňou tarhoňou recepty z bravcoveho bocika tarhoňa recepty recept z bravcoveho bocika mäso s tarhonou tarhona s veprovym masem tarhoňa recept bocik s tarhonou bucek recept bůček recepty co je tarhoňa vepřové maso s tarhoňou vepřova roláda s tarhonou vepřové maso a tarhoňa domácí bezlepková tarhoňa recepty tarhoňa hovězí vývar s tarhoňou

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít