Nutriční hodnoty (Tvarohové noky s jahodovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 423 kJ / 340 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 15,51 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,82 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,69 g | 
| Tuky | 11,37 g | 
| – nasycené | 4,33 g | 
| – nenasycené | 6,26 g | 
| –– mononenasycené | 4,29 g | 
| –– polynenasycené | 1,98 g | 
| ––– omega 3 | 0,13 g | 
| Vláknina | 3,10 g | 
| Cholesterol | 15 mg | 
| Sodík | 249 mg | 
| Sůl | 0,57 g | 
| Sacharidy | 42,40 g | 
| – cukry | 10,03 g | 
| ––– laktóza | 4,35 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 80 g 80 g měkkého netučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 80 g | 
| 30 g 30 g bílé žemle (nebo rohlíku) | Houska pšeničná | 30 g | 
| 25 g 25 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 25 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 10 g 10 g rostlinného roztíratelného tuku light | Margarín | 10 g | 
| 30 ml 30 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml | 
| 80 g 80 g jahod (nebo kompotu) | Jahody čerstvé | 80 g |