Nutriční hodnoty (Karbanátky na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 578 kJ / 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,72 g |
| Tuky | 3,07 g |
| – nasycené | 0,58 g |
| – nenasycené | 2,02 g |
| –– mononenasycené | 1,01 g |
| –– polynenasycené | 1,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 26,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 67,20 g |
| – cukry | 52,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hmota na masové karbanátky dle vašich zvyklostí a chutí | ||
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4 4 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
| ostrý kečup | Kečup ostrý | |
| černé pivo | Pivo tmavé 10ᵒ |