Nutriční hodnoty (Karbanátky na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 578 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,72 g |
Tuky | 3,07 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 2,02 g |
–– mononenasycené | 1,01 g |
–– polynenasycené | 1,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,20 g |
– cukry | 52,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hmota na masové karbanátky dle vašich zvyklostí a chutí | ||
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
4 4 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
ostrý kečup | Kečup ostrý | |
černé pivo | Pivo tmavé 10ᵒ |