Nutriční hodnoty (Kuřecí směs s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 6,31 g |
– nasycené | 1,76 g |
– nenasycené | 3,81 g |
–– mononenasycené | 2,35 g |
–– polynenasycené | 1,46 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 15,92 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 296 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 20,10 g |
– cukry | 4,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích řízků ( měla jsem stehenní ) | Kuře prso | 500 g |
300 g 300 g mražených fazolek | Fazolky mražené | 300 g |
8 kousků 8 kousků sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
hrst hrst cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 pikantní klobása - nemusí být | Klobása | |
koření čubrica | Čubrica | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |