Nutriční hodnoty (Kuřecí směs s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 6,31 g |
| – nasycené | 1,76 g |
| – nenasycené | 3,81 g |
| –– mononenasycené | 2,35 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 15,92 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 296 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 20,10 g |
| – cukry | 4,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích řízků ( měla jsem stehenní ) | Kuře prso | 500 g |
| 300 g 300 g mražených fazolek | Fazolky mražené | 300 g |
| 8 kousků 8 kousků sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| hrst hrst cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 pikantní klobása - nemusí být | Klobása | |
| koření čubrica | Čubrica | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |