Nutriční hodnoty (Hanácké hertepláky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 527 kJ / 2 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,00 g |
| Tuky | 6,00 g |
| – nasycené | 1,00 g |
| – nenasycené | 2,50 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 37,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 527,00 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g polohrubé mouky (nebo dle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý mák | Mák modrý mletý | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| povidla | Povidla | |
| máslo | Máslo kravské |