Nutriční hodnoty (Výborný piškotový korpus na dorty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 240 kJ / 2 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 142,24 g |
| – nasycené | 15,16 g |
| – nenasycené | 112,90 g |
| –– mononenasycené | 80,70 g |
| –– polynenasycené | 32,20 g |
| ––– omega 3 | 9,13 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 353,60 g |
| – cukry | 204,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
| 10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |