Nutriční hodnoty (Zapečená brokolice s bešamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 125 kJ / 3 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 287,02 g |
– nasycené | 146,39 g |
– nenasycené | 132,28 g |
–– mononenasycené | 113,03 g |
–– polynenasycené | 19,25 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 906 mg |
Sodík | 8,27 g |
Sůl | 20,42 g |
Sacharidy | 84,12 g |
– cukry | 15,17 g |
––– laktóza | 2,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
25 dkg 25 dkg anglické slaniny nakrájené nadrobno | Anglická slanina | 250 g |
20 dkg 20 dkg nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
bylinková sůl | Sůl bylinková | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
máslo | Máslo kravské | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská |