Nutriční hodnoty (Pampeliškové víno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 805 kJ / 6 168 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,52 g |
| Tuky | 1,84 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,45 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 11,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 523,56 g |
| – cukry | 1 505,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 litr 1 litr pampeliškových květů | Pampeliška květ čerstvý | |
| 1,5 kg 1,5 kg cukru | Cukr bílý | 1500 g |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| 2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 40 g 40 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 40 g |