Nutriční hodnoty (Králík s vepřovým bokem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 828 kJ / 2 827 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 239,16 g |
| – nasycené | 62,35 g |
| – nenasycené | 125,89 g |
| –– mononenasycené | 102,22 g |
| –– polynenasycené | 23,67 g |
| ––– omega 3 | 1,16 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 368 mg |
| Sodík | 487 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 42,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| naporcovaný králík | Králík | |
| 800 g 800 g vepřového boku s kostí | Vepřový bok | 800 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bobkový list (nebo koření dle chuti) | Bobkový list sušený | |
| voda | Voda | |
| olej | Olej řepkový | |
| trochu trochu červeného vína | Víno červené suché |