Nutriční hodnoty (Ovocná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 233 kJ / 2 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 105,87 g |
| – nasycené | 27,74 g |
| – nenasycené | 71,20 g |
| –– mononenasycené | 48,90 g |
| –– polynenasycené | 22,30 g |
| ––– omega 3 | 1,48 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 473 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 372,65 g |
| – cukry | 158,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 140 g 140 g cukru | Cukr bílý | 140 g |
| 1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| 140 g 140 g Hery | Margarín | 140 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| sterilované ovoce - meruňky, jahody | Jahody čerstvé | |
| želé (nebo pudink) | Želatina vepřová |