Nutriční hodnoty (Fazolový guláš s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 486 kJ / 2 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,94 g |
| Tuky | 176,35 g |
| – nasycené | 82,46 g |
| – nenasycené | 87,72 g |
| –– mononenasycené | 73,25 g |
| –– polynenasycené | 14,47 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 15,99 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 3,36 g |
| Sůl | 8,32 g |
| Sacharidy | 46,08 g |
| – cukry | 14,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 kostky 2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 20 g |
| 3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 300 g 300 g bílé fazole, namočené a uvaŕené | ||
| mletá červená sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |