Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
8 foto Hodnocení 12× Kalendář vánočního pečení: 3. adventní neděli začínáme plnit, polévat a zdobit
23 foto Hodnocení Jaké cukroví je nejlepší k voňavému punči? Z několika našich tipů si jistě vyberete
11 foto Hodnocení 1× Vánoce neznamenají jen Štědrý den. Zahrnují i adventní dobu a vánoční svátky
10 foto Hodnocení 19× Kalendář vánočního pečení: 2. adventní neděli začíná pečení lineckého cukroví
Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
7 foto Hodnocení 4× Voňavé perníkové svícny: Mohou být jedlým dárkem nebo krásnou vánoční dekorací
4 foto Hodnocení 3× Perníkové adventní věnce: Provoní sladce váš domov a po Vánocích je můžete sníst
26 foto REPORTÁŽ: Vánoční trhy v Praze na Míráku: Perníčkový svařák za 80 Kč, kremrole za 45 Kč a buchtičky s krémem lákají davy
Vánoční trhy 2025: Velký přehled adventních míst. Na Míráku v Praze se začíná už 20. listopadu, v Brně o den později
Kdy péct jednotlivé druhy cukroví, aby bylo dokonalé? Na tento tradiční harmonogram se můžete spolehnout
7 foto Hodnocení 2× Čtvrtou adventní neděli zapalujeme Svíci andělskou a začínáme s pečením vánoček
16 foto Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
8 foto Hodnocení 3× Třetí adventní neděli zapalujeme Svíci pastýřskou a pečení cukroví se chýlí ke konci
29 foto Cukrovinky na adventních trzích v Praze: Čokolády za 320 Kč, skvělé cukroví na Jiřáku i perníčkový sirup na Míráku
Nejlepší svařené víno krok za krokem: Chuťově skvělý nápoj zaručí jen kvalitní víno, s kořením můžete experimentovat
9 foto Hodnocení 26× Druhou adventní neděli zapalujeme Svíci betlémskou a pokračujeme s pečením cukroví
Co vysadit na jednom záhonku? Máta je skvělý parťák k bramborům, česnek chrání před plísněmi a rajčatům to vedle okurek nesvědčí
Maďarská fazolová polévka z jednoho hrnce: Je sytá díky uzenému masu a klobáse a skvěle chutná s jemnými nočky