Karlovarský knedlík na jistotu: Díky pečení v troubě se nerozpadne a jeho křupavé okraje vás nadchnou
Otestovali jsme buchtičky s krémem na vánočních trzích v Praze. Porce za 139 Kč a těsto jako od babičky
Jak dlouho vydrží nepečené cukroví? Záleží na surovinách. Některé druhy je třeba sníst hned, ty s alkoholem do tří týdnů
4 foto Hodnocení 362× 3 chyby při pečení husy: Jak docílit měkkého a šťavnatého masa i křupavé kůrky
7 foto Hodnocení 34× Co podávat s bramborovými knedlíky? Ty nejlepší kombinace známe od našich babiček
9 foto Hodnocení 43× Jak připravit vepřovou kýtu? Od smažení po pečení, inspirace pro každodenní vaření
7 foto Hodnocení 18× Čím a jak podlít maso při pečení pro šťavnatý výsledek? Některé možnosti vás překvapí
5 foto Hodnocení 27× Které maso je nejlepší na pečení? Vybírejte z druhů, které jsou prorostlé tukem
8 foto Hodnocení 5× Co udělat se zbytkem výpeku? Poradíme pět snadných a chutných tipů do kuchyně
5 foto Hodnocení 44× Jak připravit pomalu pečenou vepřovou plec? S bramborami a mrkví je neodolatelná
6 foto Hodnocení 68× Jak připravit vepřovou panenku v pepřové omáčce? Jednoduchý recept krok za krokem
6 foto Hodnocení 273× Jak péct vepřový bůček? Poradíme, jak dosáhnout šťavnatého masa a křupavé kůrky
6 foto Hodnocení 23× Na jakou teplotu se peče bůček? Poradíme, jak mít křupavou kůrku i propečený střed
9 foto Hodnocení 473× Jak připravit vepřové výpečky? Dovedeme vás krok za krokem k lahodnému jídlu
6 foto Hodnocení 6× Maso s kostí nebo bez kosti: Jaké jsou možnosti využití a jakému masu dát přednost
9 foto Hodnocení 12× Jak připravit maso na česneku? Přinášíme univerzální návod pro všechny druhy masa
30 foto Pečený bůček podle Pavla Berkyho: Pokud chcete křupavou kůrku, použijte fígl s olejem, radí semifinalista MasterChef Česko
9 foto Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Novoroční přípitek bez alkoholu: Silvestrovskou oslavu nemusí ovládnout šampaňské. Na výběr je mnoho alternativ