Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
„Tlustý anděl“ Kateřina Schrattová: Milenka císaře Františka Josefa II. celý život neúspěšně držela diety
4 foto Hodnocení 4× Pěny s čokoládou nebo ovocem jsou lehké a nadýchané: Tento dezert si zamilujete
4 foto Hodnocení 583× Linecké těsto na cukroví pro začátečníky: Víte, co znamená pravidlo 3-2-1?
4 foto Hodnocení 19× Jak připravit barevné perníčky: Poradíme vám několik triků pro dokonalé cukroví
4 foto Hodnocení 37× Moučníky z listového těsta: Několik tipů na přípravu rychlých, snadných a výborných zákusků
8 foto Hodnocení 52× Listové těsto: Zkuste si sami připravit těsto, které po upečení vytváří tenoučké vrstvy
4 foto Hodnocení 6× Jak připravit profiterolky, plněné dobroty z odpalovaného těsta. Poradíme vám
8 foto Mouka je při zahušťování omáček zbytečná, říká šéfkuchař Petr Hajný, který nově učí lidi vařit v online kurzech