Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
8 foto Hodnocení 2× Čím potírat různá těsta před upečením a po upečení? Máme na výběr několik možností
7 foto Hodnocení 3× Jak vypadá sražené těsto? Chyby jsou vidět, po upečení už je na nápravu pozdě
6 foto Hodnocení 4× Kdy vyklopit chleba z formy? Dodržet čas je důležité pro správnou kvalitu pečiva
11 foto Hodnocení 4× Kdy potřít chleba vodou? Odpovídáme a radíme začínajícím pekařům a pekařkám
5 foto Hodnocení 20× Majonézové koláčky jsou chutné, jemné, neskutečně vláčné a vydrží i několik dní
7 foto Hodnocení 2× Proč se dává olej do těsta? Zlepší jeho vláčnost a mnohdy vylepší chuť i vůni
Hodnocení 113× Jak připravit makovou náplň? Naučíme vás nejlepší makovou náplň do buchet a koláčů
Hodnocení 14× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
Nejlepší pomazánka z ředkviček přesně podle vaší chuti: Může být s tvarohem a bylinkami nebo s vejcem, ale i veganská