Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Radoušova bramboráková buchta

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

21. 2. 2012 20:03

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 106 kJ / 1 220 kcal
Bílkoviny56,97 g
Tuky24,23 g
Vláknina33,73 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 442 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy180,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Námět mi dala před 2 roky kolegyně. Celé jsem si to časem přizpůsobila v duchu pokus, omyl. Na toto téma (bramborák) existuje celá řada receptů, tak tenhle je můj a na Top první. Radoušova proto, že se dle pověsti, zde vyskytoval rytíř s tímto jménem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

22. 2. 2012 12:10

Aničko, děkuji za upozornění. Už jsem to opravila. Děkuji a ať Vám všem chutná.:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 2. 2012 11:32

Tuhle verzi neznám a s klobáskou a pastou bude určitě moc fajn:-p+9:yes:Já po přidání surovin na zapečenou plochu dávám ještě dopéct,tady se to už nemusí:-?

srettka

22. 2. 2012 08:08

tak teda tohle. . . tenoto. . . tohle vytunene bramborakove letiste, to bych si dala, to bych si naducala bachor,knihu i cepicu:-p i za cenu dvojiho paleni po tom fiferonu:-)):yes:

Bahula Bahula

21. 2. 2012 23:23

Taky bych si dala :yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2012 23:21

Marsi Mesi: my tady jsme tomu říkali "Chudobnica";-)

Marsi Mesi

21. 2. 2012 22:55

Jani a jmenovalo se to Harula ne?:-)) ale toto je fakt zajímavé, ukládám:-)):yes:

aanet3

21. 2. 2012 20:35

tam kde je bramborák :-p :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2012 20:34

No panečku!!!:-p Dala bych si kus toho kvádru!:-)) Kdysi jsem dělávala něco podobného, taky na plech, ale bez klobás a bez pasty Sauce Tradicional HEINZ, kterou neznám, ale podívám se v Albertu. Musím si to napsat;-). Veliký plus;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bachora recept bachora buchta z bramborákového těsta bramborakova buchta na plech bachor recept recept na bachora bachora recepty plněná bachora brammboráková buchta buchta k pivu brambráková buchta recepty bachora jak se pečou bachora bramorakova buchta plněna bachora recept beamborakova buchta na plech bramboráková buchta s kuřecím masem bramboráková směs do trouby typ co z bramborákového těsta bramboráková pizza

Suroviny: brambory, vejce, mouka hrubá, pepř mletý, sůl, česnek sušený, feferonka čerstvá, majoránka, pasta sauce tradicional heinz, klobása tokajská, sýr montana, olivy černé, cibule, tymián

TopRecepty.cz

Radoušova bramboráková buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Prr6