Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Marie Svarcova uvařila 12. 10. 2025 12:30 Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě 0 0 Okomentovat
Jak nejlépe opéct jitrnici pěkně dozlatova, aby nepopraskala? Pomůže mouka i jednoduchý trik s horkou vodou
48 foto Dovolená v Maďarsku 2023: Ceny potravin jsou srovnatelné, ale třeba kilo kuřete koupíte za 108 korun. V restauracích nabízí větší porce