Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar hovězí - suroviny a ingredience

Vývar hovězí

Nutriční hodnoty

Energie44 kJ / 11 kcal
Bílkoviny0,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,73 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,33 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Boloňské špagety Videorecept

Boloňské špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Boloňskou omáčku, slavné italské jídlo, si připravíme se špagetami. Do omáčky potřebujeme cibuli, mrkev, celer a hlavně rajčata. Nesmí chybět mleté hovězí maso. Uvařené…

LucyAsh

105 min

Vídeňská roštěná s rýží

Vídeňská roštěná s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vídeňská roštěná patří mezi poklady klasické české kuchyně. Už jen ten samotný název zní vznešeně. Skvělá minutková úprava kvalitního hovězího masa s křupavou cibulkou…

Mirusha

100 min

Guláš z jeleního masa

Guláš z jeleního masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, oloupaný česnek si rozmačkáme.Do hrnce dáme sádlo a na kostky nakrájený špek, necháme zvolna…

suslajda

200 min

Omáčka s hovězím masem

Omáčka s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte-li po ruce hovězí maso a chcete z něj rodině připravit nějakou omáčku, nemusíte sahat stále dokola po receptu na guláš, rajskou či španělské ptáčky. Zkuste něco…

toprecepty.cz

50 min

Koprová omáčka Videorecept

Koprová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dokonalá koprovka potřebuje máslovou jíšku, silný hovězí vývar a smetanu, nesmíte ji ošidit. My se tentokrát spokojíme s rychlejší a skromnější variantou. Smetanová…

toprecepty.cz

55 min

Vejmrda po staročesku

Vejmrda po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Vejmrda je staročeská příloha - dochucovadlo k zabijačkovým pochoutkám. Nastrouhané a ochucené jablko s křenem perfektně doplní vařené i pečené vepřové maso. Vejmrdu…

mojetara

30 min

Hovězí svíčková na smetaně

Hovězí svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Špek nakrájíme na silnější špalíčky. Do masa ostrým nožem napícháme díry a špek do nich zasuneme (nakrájím na silnější hranolky a dám do mražáku, lépe se špikuje maso).…

krkovicka.x

150 min

Osso buco

Osso buco

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí nebo telecí kližka s kostí (osso buco = kost s dírou) je vynikající na dušení. Zkuste skvělé osso buco po italsku, dušené v zeleninové omáčce s vínem a na závěr…

suslajda

150 min

Rajská omáčka s perníkem

Rajská omáčka s perníkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nakrájenou cibuli i kořením zpěníme na másle. Přisypeme cukr a necháme zkaramelizovat. Přidáme protlak, krátce zarestujeme a vyklopíme rajčata. Zalijeme vývarem, osolíme…

Fazole v rajčatové omáčce

Fazole v rajčatové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Předem namočené fazole uvaříme. Uděláme z mouky a oleje jíšku, zalijeme vývarem, přidáme rajčatové pyré nebo protlak, koření. Povaříme, ochutíme octem, cukrem dle chuti,…

Inka1

60 min

Dobrá frankfurtská polévka

Dobrá frankfurtská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Párky nakrájejte na kolečka. Brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.V hrnci rozpalte sádlo, snižte trochu plamen a…

Jurgen.k

60 min

Hrstková polévka

Hrstková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na oleji osmahnout cibulku, potom přidat pórek. Zalít vývarem nebo vodou s masoxem, přidat nakrájené brambory a mrkev.Vedle v hrnci uvařit zvlášť rýži a čočku. Uvařené…

alena-ks

60 min

Kančí guláš po staročesku

Kančí guláš po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pepř, jalovec, nové koření a bobkové listy dáme do hrnce, přilijeme 1l vody a vaříme 30 minut. Pak přidáme sůl a necháme odvar vychladnout.Zatím si nakrájíme maso na…

Svíčková z pomalého hrnce

Svíčková z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso očistíme od všech viditelných blan a provázkem svážeme do úhledného válečku, ale není to nezbytně nutné. Osolíme, opepříme. Zeleninu nakrájíme na kousky a cibuli…

1 2 3 4 5 9 12 16

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům